Avoimet työpaikat: Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä

07.08.2020 00:00

Oulun seudun Tilineuvonta Oy:n  toiminnan ydin on henkilökohtainen ja laadukas taloushallinnon palveluiden tarjoaminen. Tämän kaiken edellytyksenä on ammattitaitoinen ja työstään innostunut, hyvässä yhteistyössä toimiva tiimi.

Haemme nyt Oulun seudun Tilineuvonnalle

ASIAKASVASTUULLISTA KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Ouluun.

Kirjanpitäjänä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun. Vastaat itsenäisesti omien asiakasyrityksiesi kirjanpidosta, verotuksesta, viranomaisilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä tuotat ratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Tarjoamme osaamistasi vastaavia asiakkuuksia ja työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaajana ja työuralla niin työn kuin koulutuksen kautta. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, voit saada vastuuta myös palkkahallinnosta ja/tai yritysneuvonnasta. Mikäli arvostat tämän lisäksi vakituista työsuhdetta vakavaraisessa yrityksessä, avointa ja reilua työyhteisöä, säännöllisiä mutta joustavia työaikoja sekä vapaa-ajan ja työn tasapainoa, tämä tehtävä on sinua varten! Sinä työntekijänä olet tärkeä!

Odotamme sinulta alan kokonaisvaltaisista, vahvaa osaamista aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin saakka. Odotamme sinulta ehdottomasti aiempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävissä tilitoimistossa. Arvostamme kokemuksen tuomaa vahvaa kykyä ja halua reagoida asiakasyitysten muuttuviinkin tilanteisiin.  Työkokemuksesi kautta saatua osaamista tukee alan koulutus (merkonomi, tradenomi, ktm). Olet rutinoitunut käyttämään nykyaikaisia taloushallinnon ohjelmistoja.

Asenne ratkaisee! Kirjanpitäjänä toimiminen vaatii itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta, pidät numeroiden lisäksi asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on halua oppia uutta, syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti ja ennakoivasti. Toimit tiimissä avoimin mielin – kysyt tarvittaessa tukea sekä tarjoat apuasi ja osaamistasi tiimin hyödyksi.

Lisätiedot Koreko Oy /  Jaana Lauri, p 040 5822494. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita CV ja hakemus palkkatoiveineen jaana.lauri@koreko.fi, sähköpostiin otsikointi ”kirjanpitäjä”. Odotamme hakemuksia 30.8.2020 mennessä. Huomioithan: käymme nopeasti hakemuksia läpi koko hakuajan, haastattelemme ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimithan siis pikaisesti!