Avoimet työpaikat: Isännöitsijä (Isännöinti Vuorma Oy)

20.02.2020 00:00

Isännöitsijänä toimiminen on ennen kaikkea asiakaspalvelua, kohtaamisia ihmisten kanssa sekä asioiden johtamista ja koordinointia.  

Haemme nyt toiminnan laajentuessa kahta ISÄNNÖITSIJÄÄ --- sekä alan kokenutta tekijää että alalle tulijaa.

Isännöinti Vuorma Oy on Oulun talousalueella toimiva isännöintiyritys. Asiakastyytyväisyys on toimintamme ydin. Keskitymme laadukkaaseen isännöintiin, mikä näkyy asiakkaillemme aktiivisuutena ja kiinteistöjen arvon nousuna. Haluamme olla isännöinnin edelläkävijä.

Kaiken tämän edellytyksenä on huippu tiimimme!

Uskomme, että työntekijöiden tyytyväisyys korreloi asiakastyytyväisyyden kanssa. Me tarjoamme työyhteisön, jossa on rento ilmapiiri ja tekemisen meininki, tuemme toisiamme työn haasteissa. Esimiehesi on mukana päivittäisessä työarjessa. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa yhtenäiset työkalut ja toimintatavat.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä osaajana ja työuralla niin työtehtävien kuin koulutuksen kautta.

Hyvä työsuhde-edut tarkoittavat meillä Vuormalla mm kattavaa työterveyshuoltoa, liikuntaharrastuksen tukemista niin rahallisesti kuin vaikkapa tarjoamalla läskipyörät yrityksemme työntekijöiden käyttöön. Aloitamme aamut tiimin yhteisellä aamiaisella.

Työajat joustavat niin sinun kuin työ tarpeiden mukaisesti. Isännöitsijän tehtäviin sisältyvät kokoukset vaativat vain muutamia iltoja kuukausitasolla – niin asiakkaat kuin me itse arvostamme työn sijoittumista normaaliin toimistoaikaan.

Sinä työntekijänä olet meille tärkeä!

                                                                                   ****

Isännöitsijänä toimiminen on ennen kaikkea asiakaspalvelua, kohtaamisia ihmisten kanssa sekä asioiden johtamista ja koordinointia.  

Haemme nyt toiminnan laajentuessa kahta

ISÄNNÖITSIJÄÄ

--- sekä alan kokenutta tekijää että alalle tulijaa.

Alalle tulevalle uudelle isännöitsijälle tarjoamme hyvän työhön opastuksen sekä mahdollisuuden suorittaa heti isännöitsijän ammattitutkinnon työn ohessa. Isännöitsijän työurasi voit aloittaa pienempien taloyhtiöiden isännöinnistä ja kasvaa tekemisen kautta vaativampiin tehtäviin. Alalle tulijana sinulla voi olla taustalla esim rakennusalan tekninen koulutus tai merkonomin/tradenomin tutkinto ja sitä kautta niin taloushallinnon kuin johtamisen osaamista.

Alan koulutuksen ja vahvan työkokemuksen omaavalla isännöitsijälle tarjoamme osaamistasi vastaavia asiakkuuksia ja työtehtäviä. Alan osaajan kohdalla arvostamme jo suoritettua kiinteistöalan koulutusta (esim IAT/ ITS / AIT) sekä aiempaa kokemusta isännöitsijän tehtävistä.

Isännöitsijänä vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun. Tehtävääsi kuuluu asunto-osakeyhtiöiden isännöinti: taloyhtiön hallinnon ja talouden johtaminen ja kiinteistön ylläpidosta huolehtiminen. Yhteydenpito eri palveluntarjoajien (rakentaminen, kiinteistönhuolto, rahoitus jne) kanssa ovat osa toimenkuvaasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon.  Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa ja tuovat säästöjä osakkeenomistajille.

Asenne ratkaisee: isännöitsijänä toimiminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä ja neuvottelutaitoja sekä ennen kaikkea halua ja kykyä toimia asiakaspalvelussa.

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii Koreko Oy. Lisätiedot Jaana Lauri, p 040 5822494 (viikkojen 8-9/2020 aikana). Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita CV ja hakemus palkkatoiveineen jaana.lauri@koreko.fi, sähköpostiin otsikointi ”isännöitsijä”. Odotamme hakemuksia 8.3.2020 mennessä. Huomioithan: käymme hakemuksia läpi koko hakuajan, haastattelemme ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

                                                                       ***

 

Millaisella taustalla Isännöinti Vuorma Oy:n isännöitsijät toimivat?

Tiimimme koostuu ammattilaisista, joiden taustojen kautta löytyy kattavaa ja monipuolista osaamista.  Yhdessä tiimistämme löytyy vankkaa kokemusta ja näkemystä.

Samuli on liittynyt Vuorman tiimiin 2016. Hänen taustansa ovat remontti-, rakennus- ja viherrakennusalan erilaisista tehtävistä. Pohjakoulutukseltaan hän on merkonomi. Heti Vuormalle liityttyään hän suoritti isännöitsijän ammattitutkinnon.

Ulla siirtyi isännöitsijän tehtäviin 2018. Hän on aiemmin toiminut asiakaspalvelu- ja projektinhallintatehtävissä talotehtaissa sekä rakennustarvikemyynnissä. Koulutukseltaan hän on tradenomi, YAMK.

Tero on toiminut isännöitsijänä keväästä 2019. Taustalla hänellä on tradenomin (BBA) tutkinto. Tällä hetkellä hän suorittaa isännöitsijän ammattitutkintoa. Työhistoria Terolla on Gigantista myyjän tehtävistä.

Yrittäjät, Auktorisoidut isännöitsijät, Juho ja Jouni ovat tulleet mukaan perheyritykseen vuonna 2010. Heillä molemmilla on taustalla kaupallinen koulutus. Vuosien varrella he ovat suorittaneet niin isännöintiin kuin johtamiseen liittyviä opintoja.

https://www.isannointivuorma.fi/