Avoimet työpaikat: Kirjanpitäjä Attendolle

02.04.2019 00:00

Haemme kahta kirjanpitäjää asiakasyrityksellemme Attendon hallintoon Ouluun, niin vakituiseen kuin määräaikaiseen (30.11.2019 asti) tehtävään. www.attendo.fi

Vastuu-alueeseesi kuuluu nimettyjen konserniyhtiöiden kirjanpito, kuukausi- ja vuositilinpäätökset sekä veroilmoitukset kokonaisuudessaan. Lisäksi osana työtäsi on tasetäsmäytykset ja käyttöomaisuuskirjanpito sekä verotusasiat. Tule olemaan mukana myös yrityskauppojen haltuunotto- ja fuusioprosesseihin.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta kirjanpidosta ja yrityksen ulkoisen laskentatoimen hoitamisesta. 

Odotamme sinulta

- Sähköisten ja nykyaikaisten taloushallinnon työkalujen käyttökokemusta

- Osaamista arvonlisäverotuksen sekä välittömän verotuksen osalta

- Kokemusta tilipäätöksien laatimisesta

- Taloushallinnon kokonaisuuden ymmärtämistä

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kokemuksen konserniympäristössä toimimisesta, Microsoft Dynamics AX järjestelmän tuntemusta sekä hyvää excel-osaamista.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään edelleen jo ennestään vahvaa laskentatoimen osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan myös RBA robotiikka kehitysprojekteihin. Tulet toimimaan osana ammattitaitoista, osaavaa ja innostunutta tiimiä.  Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Oulussa Elektroniikkatiellä, hyvin kulkuyhteyksien päässä, tarvittaessa myös etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Koreko Oy / Jaana Lauri, p. 040 5822494. Lisätietoja tehtävästä antaa myös Attendo, taloushallinnon tiiminvetäjä, Anne Karvonen, 043 8264426,   anne.karvonen@attendo.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Laita CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 10.4.2019 mennessä sähköpostilla jaana.lauri@koreko.fi. Sähköpostiin otsikko ”kirjanpitäjä”.  Toimithan nopeasti, haastattelemme ja valitsemme sopivat henkilöt jo hakuajan sisällä.