Avoimet työpaikat: Keittiökauppias Topi-myymälään Turkuun

08.11.2018 00:00

Haemme Turkuun KEITTIÖKAUPPIASTA Topi-myymälään.

Topi on kalustanut suomalaisia koteja jo lähes 80 vuotta. Tarjoamme keittiöiden lisäksi myös muut kodin kiintokalusteet sekä asiantuntevaa suunnittelu- ja asennuspalvelua. Topi-myymälöitä Suomessa on yli 20.

Topi-kauppiaana olet itsenäinen yrittäjä ja voit itse vaikuttaa työhösi, vapaa-aikaasi ja elämänlaatuusi. Topi-keittiöt luo hyvän pohjan menestyksekkäälle kauppiasuralle. Topi-Keittiöt tarjoaa valmiin asiakaskunnan, hyvän liikepaikan ja vahvan kotimaisen merkkituotteen edut.

Toivomme sinulta aitoa halua palvella asiakkaita. Yrittäjänä toimiminen edellyttää toimialan (sisustus/kalusteet/rakentaminen) osaamista ja organisointikykyä sekä vahvaa kaupallista ajattelua. Lisäksi odotamme sitoutumista Topi-Keittiöiden ketjutoimintaan sekä halua kehittyä.

Tukijoukkosi yrittäjänä muodostuvat niin toisista kauppiaista kuin Topin koko henkilöstöstä. Tutustuthan  jo nyt toimitusjohtajamme ajatuksiin kalajokilaisuudesta kuin  myyntijohtajamme mietteisiin asuntomessuilla linkkien takana: https://www.youtube.com/watch?v=hh_6FBpjxZE ja https://vimeo.com/173376505

Topi-Kalustaja Oy:n kumppanina rekrytoinnissa toimii Koreko Oy. Lisätiedusteluihin vastaa Jaana Lauri, jaana.lauri@koreko.fi tai gsm 040 5822494

Hakemukset ja CV:t sähköpostilla viimeistään 8.12. mennessä, osoitteella jaana.lauri@koreko.fi. Otsikkoon merkintä ”keittiökauppias”.