Avoimet työpaikat: Toimitusjohtaja Topi-Keittiöt Oy:lle

20.03.2017 00:00

Topi on kalustanut suomalaisia koteja jo yli 75 vuotta. Tarjoamme keittiöiden lisäksi myös muut kodin kiintokalusteet sekä asiantuntevaa suunnittelu- ja asennuspalvelua. Asiakkaitamme ovat rakennusurakoitsijat, talotehtaat ja kuluttajat. Topi-myymälöitä Suomessa on yli 20. Työllistämme Suomessa 150 henkilöä, liikevaihdon ollessa yli 30 milj eur. www.topi-keittiot.fi

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme Topi-Keittiöt Oy:lle Kalajoelle TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan yrityksen toiminnasta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä

 

Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta tehtävästä joko toimitusjohtajana tai liiketoimintayksikön vetäjänä sekä rakennusalan/teollisuuden tuntemusta. Liiketoiminnan kehittäminen, tuloksellisuus ja kannattava toiminta sekä vahva sitoutuminen ovat sinulle keskeisiä arvoja.

Olet motivoitunut toimimaan asiakas- ja verkostorajapinnassa sekä organisaation operatiivisessa johtamisessa, sinulla on aktiivinen ja osallistuva työote. Olet vahva ja osaava henkilöjohtaja, innostat koko henkilöstön päämäärätietoiseen toimintaan kohti asetettuja tavoitteita. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisessa vakavaraisessa ja kehittyvässä perheyrityksessä sekä mahdollisuuden pitkäjänteiseen johtamiseen.

Rekrytoinnissa yhteistyökumppanina toimii Koreko Oy. Lisätietoja tehtävästä Topi-Keittiöt Oy/toimitusjohtaja Tapio Ojala, p. 050 5959 110 (tavoitat parhaiten 24.3. klo 9-15) sekä Koreko Oy/ Jaana Lauri, p. 040 5822494. Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV viim pe 7.4.2017 mennessä sähköpostitse jaana.lauri@koreko.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.