Yritys

Koreko Oy on koulutus-, rekrytointi- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Palveluidemme ytimenä on laadukkuus, asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä tehokas ja nopea palvelu.


Maantieteellisenä päätoimialueenamme on Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Kainuu ja Lappi.

Yrityksen taustalla on toimitusjohtaja Jaana Laurin 20 vuoden kokemus johto-, myynti- ja asiantuntijatehtävistä erityisesti henkilöstövaltaisilta palvelualoilta pienistä ja suurista yrityksistä. Henkilöstöpalvelualalla Jaana Lauri on toiminut vuodesta 2001 ja ollut mukana useissa sadoissa rekrytoinneissa: vahva kokemus rekrytointityöstä sekä vankka toimialatuntemus.

”Tavoitteeni on saada osaajat ja yritykset löytämään toisensa ja luomaan yhdessä huikeita menestystarinoita.  Olen kiinnostunut laajasti työelämän kehittämisestä, joissa yhteinen tekijä on ihminen työyhteisön jäsenenä ja tuloksen tekijänä.”

”Minulla on ratkaisukeskeinen ja positiivinen ote valmentamiseen, olen vahva sparraaja. Minua motivoi auttaa ihmisiä pääsemään eteenpäin urallaan sekä halu olla kehittämässä yritysten mukana liiketoimintaa osaavan henkilökunnan avulla. Tavoitteena saada oma innostukseni ja aktiivinen ote tartutettua valmennettaviini.”

Toimintamme johtavina arvoina ovat asiantuntemus, kokonaisuuksien hallinta ja vahva käytännön kokemus - tämän haluan antaa käyttöösi!

Yhteystiedot


Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme keskustella tilanteestasi ja löytää Sinulle parhaan tavan edetä.

Jaana Lauri
toimitusjohtaja

Gsm 040 5822 494
jaana.lauri[at]koreko.fi