Rekrytointipalvelut

Osaavien työntekijöiden etsiminen vaatii aikaa ja resursseja. Rekrytointikumppaninasi hoidamme puolestasi koko rekrytoinnin tai prosessin määritellyt osa-alueet.

Koulutus ja kokemus ovat tärkeitä asioita valitessanne uutta henkilöä yritykseenne, mutta sitäkin tärkeämpi merkitys on valittavan henkilön työelämän taidoilla, yksilöllisillä valmiuksilla ja ennen kaikkea hänen motivaatiollaan ja asenteellaan haettavaa tehtävää ja organisaatiota kohtaan.

  • Miten hän toimii työssään
  • Onko hän oma-aloitteinen
  • Miten hän viestii
  • Mikä häntä motivoi

Löydämme yritykseenne rekrytointimme kautta työntekijöitä suorittavasta tasosta vaativiin johtotason tehtäviin, määräaikaisiin sekä vakituisiin työsuhteisiin.

Rekrytointipalvelumme räätälöidään aina tapauskohtaisesti ja prosessimme käynnistyy tarvekartoituksella. Ensiarvoisen tärkeää on tutustua avoimen tehtävän lisäksi yrityksen arvoihin, kulttuuriin ja toimintatapaan. Ammattilaisen suorittama rekrytointiprosessi vähentää virherekrytointien riskiä ja antaa sinulle aikaa keskittyä rauhassa omaan ydintoimintaasi.

Rekrytointi on Korekon ydinosaamista!


Rekrytointi

Rekrytointipalvelumme kattaa koko rekrytointiprosessin:

  • Profiloimme avoimen tehtävän
  • Suunnittelemme ilmoitusmateriaalin
  • Valitsemme parhaiten toimivat ilmoituskanavat
  • Käsittelemme hakemukset
  • Valitsemme haastattelujen kautta sopivimmat ehdokkaat esiteltäväksi

Tavoitteena on luoda tehtävään liittyvä houkutteleva työnantajakuva ja tavoittaa myös ne osaajat, jotka eivät ole aktiivisessa työnhaussa.


Projektirekrytointi

Projektirekrytoinnin kautta hoidamme teille laajemman kokonaisuuden henkilöstöhaun esim. kesätyöntekijöiden rekrytoinnin tai uuden tiimin perustamisen yhteydessä. Tarpeen mukaan otamme hoitoomme ainoastaan osa-prosessin kuten hakemusten käsittelyn tai osallistumisen haastatteluihin oman organisaationne tukena.


Suorahaku

Yritykselle sopivin ehdokas ei välttämättä etsi uutta työpaikkaa eikä lue työpaikkailmoituksia. Suorahaussa etsimme teille luottamuksellisesti uuden henkilön avoimeen tehtäväänne ottamalla suoraan yhteyttä potentiaalisiin ehdokkaisiin.


Videohaastattelu

Nykyaikainen tapa hakea uutta työntekijää on käyttää rekrytointiprosessin tukena videohaastatteluja. Videohaastattelut nopeuttavat ensivalintaa ja hakijoihin pääsee tutustumaan tarkemmin jo ennen henkilökohtaista tapaamista. Videohaastattelut voidaan kätevästi jakaa sinulle ja kollegoillesi tutustuttavaksi.


Henkilöarviointi

Käytössämme ovat Thomas Internationalin henkilöarviointityökalut. Henkilökohtaisen Profiilin Analyysin (HPA) avulla saat hyvän käsityksen henkilön tavasta toimia työssä sekä varmuutta pohdintaan, miten hyvä yhteensopivuus ehdokkailla on tehtävään, rooliin ja organisaatioon. Arvioinnin avulla voimme määritellä henkilön vahvuuksia ja kehittämisenkohteita esim. myynnintehtävissä tai esimiestyöskentelyssä. Arviointiin kuuluu arvioitavan kanssa käytävä syventävä haastattelu. Arvioitava ja toimeksiantaja saavat arvioinnista aina myös kirjalliset raportit.